Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi


Vizyon: Mevlana Hazretleri´nin pergel metaforundan yola çıkarak; bir ayağı kendi medeniyet değerlerinde sabit, diğer ayağıyla dünyayı ve yaşadığı çağı tanıyan, zamanın gereği olan bilgi ve görgüyle donanmış, cemiyetin her alanında var olabilen, İslamı ve Kur’an-ı Kerim’i özümsemiş, bulunduğu her ortamda bilgisi, ahlakı ve edebiyle örnek teşkil edecek lider bireyler yetiştiren, modern teknolojilerle donatılmış, bilimde, sanatta ve sporda başarılarıyla anılan, yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran, nitelikli hanımefendiler yetiştiren okul olmak temel vizyonumuzdur.

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek ve her bireyin desteklendiği, onaylandığı ve güven duyduğu eğitim öğretim ortamlarını sağlamak temel misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 16.20
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ARAPÇA
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 467 tavan puan
Okulun Sınav Başarı Durumu: Tıp - Hukuk - Diş Hekimliği - Mühendislikler - Öğretmenlikler - Fizyoterapi - Diyetisyenlik - PDR vb...
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: 5,6, ve 7. sınıflarda Hafızlık, İngilizce sınıflarımız, 11 ve 12. sınıflarda Sayısal, Sözel, Eşit Ağırlık ve Yabancı Dil sınıflarımız bulunmaktadır.

Telefon - 0 224 618 1540

Belgegeçer - (224) 618 1541

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mkpkizaihl.meb.k12.tr

Adres - BARIŞ MAH. 117 NOLU SK. NO31 MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA

Öğretmen :48
Öğrenci :532
Derslik :26
Konferans Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3300
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Barış Mahallesi 117 Nolu Sokak No:31 Mustafakemalpaşa / BURSA

Adres - BARIŞ MAH. 117 NOLU SK. NO31 MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA

Ulaşım Şehiriçi otobüslerle ilçenin her yerinden ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bursa il merkezine 80 km. uzaklıkta olup, ilçe merkezindedir.